Antena Căutare

Ploi torentiale si vijelii: Zeci de gospodarii din Brasov, inundate

Saptamana a inceput cu vijelii ca in toiul verii, cu acoperisuri smulse, copaci doborati si strazi transformate in albii de rau. Dupa un sfarsit de saptamana cu 28 de grade, mai multe zone ale tarii au fost maturate luni seara de furtuni. Cea mai afectata zona este Brasovul, unde zeci de gospodarii au fost inundate.

Cu putin inainte de miezul noptii, localnicii din Sacele s-au trezit inconjurati de ape. In doar cateva minute, in unele locuri, apa avea chiar si un metru adancime.Mai multe masini au fost luate de suvoaiele puternice, iar una dintre ele s-a oprit intr-o conducta de gaz.

A plouat torential si in Focsani. Mai multe strazi si un pasaj au fost inundate.

In Targoviste, acoperisul unui bloc a fost smuls de furtuna si aruncat peste mai multe masini. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Proprietarii masinilor avariate vor acum sa ceara daune de la primarie.

Un fulger a provocat un incendiu in Harghita

Vremea rea a facut pagube insemnate si intr-o localitate din Harghita unde un fulger a aprins o sura de fan. Din cauza vantului puternic, focul s-a raspandit rapid la capitele din zona. Satenii si pompierii s-au chinuit ore in sir sa stinga flacarile.

O furtuna s-a iscat luni seara in satul Ciuc Sangeorgiu din Harghita. Din cauza unui trasnet, o oura de fan s-a aprins, iar vantul a raspandit flacarile la capitele din jur. Pana la venirea pompierilor, oamenii din sat au sarit sa dea o mana de ajutor la stingerea incendiului.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale.Din fericire, oamenii au reusit sa salveze animalele din grajduri.

Foto: Intactimages

Printul Charles, aflat intr-o vizita in Romania, se va intalni cu Elena Udrea... Descinderi in Capitala: 15 persoane suspectate de evaziune fiscala si contrabanda, audiate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x