Antena Căutare

Râsu' plânsu'! Ploieştenii au ratat parada militară de 1 Decembrie pentru că organizatorii au schimbat ora manifestării

Ploieştenii au ratat parada militară de 1 Decembrie pentru că organizatorii au devansat ora manifestării, fără să anunţe. Primăria spune că MApN a organizat parada şi că autorităţile locale doar au anunţat ora aşa cum le fusese comunicată.

Ploieştenii au ratat parada militară de 1 Decembrie pentru că organizatorii au devansat ora manifestării, fără să anunţe. Primăria spune că MApN a organizat parada şi că autorităţile locale doar au anunţat ora aşa cum le fusese comunicată, informează News.ro.

Ploieştenii care au mers, sâmbătă, să asiste la parada militară care fusese programată pentru ora 13:00 au constatat că au ratat evenimentul, pentru că organizatorii au devansat ora, fără să anunţe acest lucru. Primarul oraşului spune că decizia de a organiza parada înaintea orei stabilite aparţine Ministerului Apărării şi că primăria doar a comunicat ora.

Manifestările organizate de 1 Decembrie la Ploieşti au provocat nemulţumirea a sute de oameni care au ratat parada militară, după ce aceasta a fost devansată fără ca autorităţile să anunţe acest lucru. Concret, deşi în programul anunţat de Primăria Ploieşti pe site-ul instituţiei se anunţase că parada militară va avea loc de la ora 13:00, evenimentul a început cu câteva zeci de minute înaintea orei anuţate, astfel încât atunci când oamenii au început să se strângă în zona unde ar fi trebuit să aibă loc parada totul se terminase.

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a declarat pentru News.ro că primăria doar a anunţat ora care a fost stabilită de Ministeru lApărării şi că MApN este cel care a luat decizia ca parada să aibă loc mai devreme. Dobre a precizat că nu ştie care sunt motivele pentru care ora paradei militare a fost devansată.

La manifestările organizate de 1 Decembrie la Ploieşti au participat vicepremierul Graţiela Gavrilescu, prefectul judeţului, Mădălina Lupea, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Cea mai frumoasă imagine de 1 Decembrie! O fetiţă s-a născut în zori, fiind numită „Copilul Centenarului“... Ultima oră! Câteva sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x