Antena Căutare

Ploiesti: Ancheta in cazul unei tinere, gravida in 7 luni, decedata dupa diagnosticarea cu AH1N1

Ancheta la Ploiesti, in cazul unei femei gravide care a murit dupa ce a fost diagnosticata cu virusul AH1N1. Politia s-a autosesizat in acest caz pentru ca, pana in prezent, nu exista nici un document legal care sa ateste ca femeia a decedat din cauza gripei noi.


Deocamdata nu exista un document care sa ateste ca femeia a murit din cauza gripei noi. Un alt caz controversat de infectare cu AH1N1 a avut loc anul trecut. Atunci s-a spus ca actorul Toni Tecuceanu a murit in urma unor complicatii ale gripei porcine.

Virusul a revenit in atentia autoritatilor anul acesta dupa ce, in perioada 15-18 ianuarie, au murit trei persoane infectate cu acest virus gripal. Seful Clinicii de Pneumologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi, medicul Traian Mihaescu, a declarat ca se prefigureaza o noua epidemie de AH1N1, chiar mai grava decat cele inregistrate in anii trecuti.

Iasi: Explozie devastatoare la un bar dintr-un campus studentesc... ANM: Cod galben de ninsori si intensificari ale vantului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x