Antena Căutare

Ploile torentiale au facut ravagii in tara. Un clujean a disparut dupa ce masina a fost luata de ape

Previziunile meteorologilor s-au adeverit inca o data, iar efectele ploilor puternice din ultimele ore sunt vizibile in mai multe orase ale tarii. O persoana din judetul Cluj este data disparuta, dupa ce masina in care se afla a fost luata de ape. Iar la Zalau, in mai multe cartiere, o ploaie cu gheata care a durat doar 15 minute, a provocat pagube insemnate.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Ploile care au cazut in rafale au luat pe sus o masina, cu tot cu oameni. S-a intamplat in satul Morlaca din Cluj, unde o persoana este acum data disparuta. Un cameraman amator a reusit sa surprinda imagini incredibile din timpul inundatiilor. Barbatul a filmat momentul in care masina este luata de puhoaiele de apa.


Alti doi oameni aflati in autoturismul purtat de torenti au fost deja salvati de echipajele ambulantei si dusi la spital, anunta Antena3. Toti trei reusisera sa iasa din masina si sa se agate de copaci. Unul insa a cazut in apa si nu a mai fost gasit.

Inundatii la Zalau

Inundatii au fost in mai multe zone. Dupa o ploaie care a durat o jumatate de ora, Valea Zalaului a iesit din matca si s-a revarsat pe toate strazile din oras.





Zeci de case au fost inundate, apa ajungand in curtile oamenilor pana la un metru. Cateva masini au fost luate de apa si purtate pe strazi.

Pompierii au incercat sa evacueze mai multe persoane ale caror locuinte au fost inundate, dar fara succes.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Mall-ul din Timisoara, inundat

O ploaie torentiala de aproape o ora a paralizat si Timisoara. Nici mall-ul de acolo nu a fost scutit de furia apelor. Zeci de magazine au fost indundate, iar clientii au fost evacuati.

Probleme si la Craiova

Si strazile din Craiova s-au umplut de apa dupa ce canalizarile nu au mai facut fata. Codul Galben de inundatii emis de meteorologi a iesit din vigoare marti dimineata, la ora 9:00.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile


VEZI AICI SI ALTE IMAGINI FILMATE DE TELESPECTATORI IN TIMPUL PLOILOR TORENTIALE. DACA AI FILMAT IMAGINI DIN TIMPUL FURTUNII TRIMITE-LE PE FII OBSERVATOR!

Update: COD GALBEN de ploi si furtuni... Dosarul fraudarii Rodipet: Sechestru pe 6 hoteluri si 150 de masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x