Antena Căutare

Al doilea incident pe Aeroportul Otopeni din Capitală, în doar câteva ore! Pneurile unei aeronave au explodat la aterizare

Un nou incident a avut loc în urmă cu puțin timp pe Aeroportul Otopeni din Capitală, acesta fiind al doilea produs astăzi. Mai exact, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie  la anvelopele trenului principal de aterizare.

Un nou incident a avut loc în urmă cu puțin timp pe Aeroportul Otopeni din Capitală, acesta fiind al doilea produs astăzi. Mai exact, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare.

Incidentul a avut loc astăzi, la ora 19:42, însă traficul pe aeroport nu a fost afectat, potrivit comunicatului transmis de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Al doilea incident pe Aeroportul Otopeni din Capitală, în doar câteva ore! Pneurile unei aeronave au explodat la aterizare

”Astazi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare”, a anunţat, marţi seară, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Sursa citată a precizat că aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R).

De asemenea, un incident grav a avut loc dimineață pe Aeroportul Otopeni. Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe Aeroportul Otopeni Henri Coandă. Un microbuz care aparține unei firme de handling s-a izbit de un autobuz fără pasageri, conform reprezentanților Companiei Naţionale Aeroportului Bucureşti (CNAB).

Citește și: Accident grav pe aeroportul Otopeni. Patru persoane, transportate de urgență la spital!

Al doilea incident pe Aeroportul Otopeni din Capitală, în doar câteva ore! Pneurile unei aeronave au explodat la aterizare

Raport alarmant care vizează și România! Vremea nu va mai fi la fel: Vor urma tornade, furtuni violente și inundații... Punctul de pensie va ajunge la 1.875 lei. Pensionarii ar putea primi venituri duble până în 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x