Antena Căutare

Poliția a greșit mortul și a anunțat altă familie. "Umblau cu o poză și spuneau că este înnecat în fântână"

Situație halucinantă pentru un prahovean. Poliția a sunat la rudele sale pentru a le anunța că trupul bărbatului a fost găsit într-o fântână, însă, în realitate, acesta este viu și nevătămat.

Tânărul de 35 de ani a fost sunat de către unchiul său care îi spune cum poliția umblă cu o foaie A4, cu chipul său, fotografie luată de pe buletin și că acesta ar fi decedat după ce a căzut într-o fântână din comuna Bucov.

Taxa COVID este pe bune! Ce restaurante din Capitală taxează clienții care aleg serviciile lor

Bărbatul a locuit o perioadă extrem de îndelungată în comuna Bucov, ulterior părăsind-o, iar oamenii legii au făcut conexiunea că el ar puta fi cel mort din moment ce nu a mai fost văzut.

Într-un târziu polițiștii au descoperit că este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani, dar până atunci tânărul de 35 de ani era declarat mort. Acesta a dat multe telefoane pentru a lămuri situația halucinantă care s-a petrecut.

Coronavirus în România, 8 iunie 2020. Live Update. Alte 125 de persoane infectat cu covid. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 20.604

Reprezentanții PJ Prahova au declarat că cei care s-au ocupat de caz au respectat în întregime regulile de acțiune, însă tânărul dorește ca cineva să pătească pentru că a fost declarat mort.

Opt persoane din corul Episcopiei Romano-Catolice din Iaşi au fost confirmate cu noul coronavirus... Coronavirus în România, 8 iunie 2020. Live Update. Alte cinci persoane au decedat. Numărul total al deceselor a ajuns la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x