Antena Căutare

Poliţia Capitalei, apel către cetățeni! L-ați văzut pe bărbatul din imagine? Este căutat, după ce a bătut un adolescent de 16 ani, într-un autobuz. Cei care pot oferi detalii să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie

Poliţia Capitalei solicită sprijinul oamenilor pentru identificarea unui bărbat care, în 9 aprilie, a bătut un adolescent de 16 ani, într-un autobuz, între staţiile Baicului şi Şoseaua Iancului, din Sectorul 2.

Poliţia Capitalei solicită sprijinul oamenilor pentru identificarea unui bărbat care, în 9 aprilie, a bătut un adolescent de 16 ani, într-un autobuz, între staţiile Baicului şi Şoseaua Iancului, din Sectorul 2, scrie news.ro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, bărbatul este suspectat de comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe, săvârşită asupra unui tânăr în vârstă de 16 ani, precum şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii îi roagă pe cei care l-au văzut şi pot oferi detalii să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Transfăgărășanul, pregătiri de vară. Zăpada depășește cinci metri înălțime, în anumite zone. Imagini inedite!... Atenționare meteo! Cod galben de inundații. Ce județe sunt afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x