Căutare Live

Poliția Capitalei nu a știut de tentativa de omor asupra primei victime de la metrou. Nu s-a primit niciun apel la 112

Potrivit şefului Poliţiei Capitalei, în dispeceratul Poliţiei Capitalei nu a fost primit niciun apel la 112 prin care să se anunţe sau reclame tentativa de omor. Dragoş Nicu a lămurit exact cum s-au petrecut lucrurile și de ce polițiștii nu au intervenit mai devreme.

Potrivit şefului Poliţiei Capitalei, în dispeceratul Poliţiei Capitalei nu a fost primit niciun apel la 112 prin care să se anunţe sau reclame tentativa de omor. Dragoş Nicu a lămurit exact cum s-au petrecut lucrurile și de ce polițiștii nu au intervenit mai devreme.

„În staţia Costin Georgian sunt 22 de camere, din care una singură a suprins momentul săvârşirii infracţiunii. Pe tot timpul vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, s-a încercat identificarea unor cadre cu fizionomia agresoarei. (...) Totul durează. Imaginile acelea nu sunt ale noastre, sunt ale Metrorex. Avem, într-adevăr, acces la sistem, dar să cauţi în 22 de camere, să fixezi locul, să încerci să obţii din imagini fizionomia acelei persoane, este o procedură care durează”, a declarat şeful Poliţiei Capitalei într-o conferinţă de presă.

El a relatat desfăşurarea evenimentelor, spunând că fata agresată şi tatăl acesteia s-au prezentat în jurul orei 16.45 la o angajată a Metrorex din staţia de metrou Costin Georgian, aceasta apelând Poliţia Transporturi, care i-a transmis angajatei să-i îndrume pe cei doi la sediul de la Piaţa Unirii, unde au ajuns la puţin după ora 17.00.

Tatăl tinerei care a supravieţuit tentativei de omor de la staţia de metrou Costin Georgian, după ce s-a luptat cu agresoarea care a împins-o de mai multe ori, spune că au aşteptat două ore pentru a putea depune plângere la Poliţie, pentru că în faţa ei era o femeie care îşi pierduse sacoşa pe peron, iar poliţistul de acolo i-a cerut să aibă răbdare, motivând că el este singur.

Bărbatul spune că după incident, care a avut loc în jurul orei 15.30, au sunat la 112, de unde au fost direcţionaţi la poliţia din metrou, reuşind să depună plângerea în jurul orei 19.00. Tatăl fetei mai spune că agresoarea ar fi avut scris în palmă mesajul "Am făcut-o, dar am confundat-o".

Sursa: news.ro

Un nou atac terorist îndreptat spre Statele Unite. Teoriștii au lansat amenințările: "Veţi arde în flăcările război... ULTIMA ORĂ! Ministrul Educaţiei a făcut anunțul cu privire la manualele pentru elevi...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri