Căutare Live

Poliţia de Frontieră: Bunuri în valoare de 1,5 milioane de lei, susceptibile a fi contrafăcute, depistate la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit în trei autocare, în compartimentele destinate bagajelor, cantitatea totală de 11.802 articole textile, încălţăminte, parfumuri şi marochinărie, susceptibile a fi contrafăcute. La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt trei cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 35 şi 50 de ani.

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit aproximativ 11.000 articole textile, încălţăminte, parfumuri şi marochinărie, susceptibile a fi contrafăcute, pe care trei cetăţeni turci au încercat să le introducă ilegal în ţară. Valoarea bunurilor este estimată la 1,5 milioane de lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit în trei autocare, în compartimentele destinate bagajelor, cantitatea totală de 11.802 articole textile, încălţăminte, parfumuri şi marochinărie, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor sunt trei cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 35 şi 50 de ani. Aceştia au declarat că intenţionau să comercializeze bunurile, nu deţineau documente de provenienţă pentru acestea şi nu aveau cunoştinţă despre faptul că sunt susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 1.573.450 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Sursa : news.ro

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Piatra Neamț: Protest față de decizia instanței privind pierderea Cheilor Bicazului către Harghita...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri