Antena Căutare

Poliția face apel către populație! Haideți să o găsim pe Andreea, o adolescentă pe care familia o caută cu disperare

Poliția cere ajutorul populației în cazul dispariției unei adolescente în vârstă de 17 ani, despre care nu se mai știe nimic de mai mult de 24 de ore. Poliţia a lansat un apel populaţiei, pentru a ajuta la găsirea adolescentei.

Poliția cere ajutorul populației în cazul dispariției unei adolescente în vârstă de 17 ani, despre care nu se mai știe nimic de mai mult de 24 de ore. Poliţia a lansat un apel populaţiei, pentru a ajuta la găsirea adolescentei.

Andreea Cristina Manciu are 17 ani și a dispărut pe 14 martie. De când a plecat de acasă, familia nu mai știe nimic despre ea.

Poliția Capitalei a lansat un apel către populație, pentru găsirea ei. Conform informațiilor furnizate de autorități, Andreea are următoarele semnalmente:

  • Înălţime: 1,65 m, greutate 57 kg, faţa ovală, ten creol, ochi căprui, păr şaten, drept, lung până la umeri, bărbia rotunjită.
  • La data dispariţiei purta geacă roz, blugi albaștri, adidași albi.

Cei care au văzut-o sau au detalii despre adolescenta dispărută, sunt rugați să contacteze Poliţia Capitalei, printr-un apel la numărul de urgenţă 112.

Pentru detalii, accesați observator.tv.

Simulare Bacalaureat 2019! Ce trebuie să știe elevii de clasa a XII-a despre examenele care încep luni... Parcările de pe marginea drumurilor naţionale au devenit adevărate gropi de gunoi! Imagini revoltătoare - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x