Căutare Live

Poliția în acțiune: unul doarme, altul abia se ține pe picioare, amețit de băutură, dar nu asta îi îngrijorează pe „șefi”!

Imagini revoltătoare pătează uniforma de poliţist! Un agent a fost filmat beat pe o stradă, iar altul dormind la datorie, în maşina de Poliţie.

Imagini revoltătoare pătează uniforma de poliţist! Un agent a fost filmat beat pe o stradă, iar altul dormind la datorie, în maşina de Poliţie.

Doi poliţişti locali au reuşit să facă de râs uniforma pe care o poartă după ce au fost filmaţi în ipostaze incredibile. Unul dintre ei era beat, altul dormea la datorie.

Poliţistul din imagini este agent la Poliţia Locală Cobadin, din judeţul Constanţa. Bărbatul a fost filmat împleticindu-se în autogara din oraş. La un moment dat, pentru că nu-şi mai putea ţine echilibrul, a căzut.

Deşi purta uniformă, şefii lui spun că era în timpul liber. Chiar şi aşa, se gândesc să-l dea afară.

Şi în Baia Sprie, un alt politist local a fost filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu, deşi ar fi trebuit să vegheze la liniştea şi ordinea publică.

În cazul lui, şefii spun că trebuie să afle mai întâi cine şi când a surprins imaginile, ca să ia o măsură.

Fotbalist condamnat la trei ani de închisoare după ce și-a bătut iubita. „Mi-a rupt maxilarul şi mi-a spart o oglindă de... Incendiul de la groapa de gunoi din Sighișoara a fost stins după 18 ore...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x