Antena Căutare

Nu, nu e o glumă! Poliția Locală, desființată într-un oraș din România. Explicația primarului: ”Nu prea își avea rostul!”

Poliția Locală a fost desființată într-un oraș din România, pentru că ”nu-și prea mai avea rostul”, iar autoritățile și-au dorit să facă economii la bugetul local.

Nu, nu e o glumă! Poliția Locală, desființată într-un oraș din România. Explicația primarului: ”Nu prea își avea rostul!”
Poliția Locală, desființată într-un oraș din România. Explicația primarului: ”Nu prea își avea rostul!”

Dacă la prima vedere ai putea să crezi că este o glumă, ei bine, nu, nu este. Orașul Darabani din Botoșani nu mai are Poliție Locală, după ce Consiliul Local a decis, în ultima ședință, să fie desființată.

Primarul Liviu Hrimiuc a declarat că este vorba mai mult de o reorganizare, iar cei șase angajați ai Poliției Locale vor deveni agenți de pază.

”E o reorganizare, nu își pierde nimeni locul de muncă, or să rămână agenți de pază. O să devină mai eficienți în situația în care vor deveni personal contractual. Poliția Locală nu prea își avea rostul în orașul nostru. Cei șașe vor fi angajați ai Primăriei, doar că li se va schimba statutul”, a spus Liviu Hrimiuc.

Întrebat care e logica desființării Poliției Locale, dacă angajații își vor păstra atribuțiile, Liviu Hrimiuc a răspuns că face economie: ”Una e să fii polițist local și alta e să fii agent de pază. În primul rând facem ceva economii la bugetul local. Am făcut un calcul, dar nu am datele în față, nu pot să vă spun ce economii vom face", a spus primarul, potrivit HotNews.ro.

Pentru a fi pusă în aplicare este necesară o aprobare de la Prefectura Botoșani.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa procurorii DIICOT: ”Au căzut l... Este pompier și aleargă mii de kilometri pentru a ajuta copiii în dificultate! „Așa sunt eu, îmi place să ajut”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x