Antena Căutare

Politia Locala, pe urmele hotilor de buzunare. Mijloacele de transport in comun vor fi impanzite de agenti

Bucurestenii nu mai stiu cum sa-si ascunda portmoneele de hoti! Numarul furturilor din buzunare si genti in spatiile publice au crescut cu peste 16% de la un an la altul! Victima sutilor poate deveni oricine circula cu mijloacele de transport in comun sau pur si simplu pe strada. Din acest motiv, Politia Locala va infiinta un departament care sa opreasca fenomenul.

Ora 08:00, statia de autobuz de la Iancului. Din buzunarul unui tanar se iveste o bancnota de zece lei. O adevarata invitatie pentru hoti. Imediat, un individ suspect observa banii si se aseaza strategic in spatele tintei. Noroc cu un batran care a observat pericolul.

Altii, insa, n-au avut norocul sa fie avertizati. Au cazut prada sutilor in autobuz, pe strada sau in magazine.

Hotii prefera, de obicei, locurile aglomerate. Autobuzele sunt perfecte pentru scenariile lor, iar metodele - numeroase si suficient de variate. Oamenii isi dau seama ca au fost furati abia dupa ce hotul s-a indepartat de mult, cu tot cu prada.

Peste 100 de agenti de politie ii vor avea in vizor incepand din primavara acestui an. Politia Locala infiinteaza un departament special, din care vor face parte doua servicii, care sa se ocupe doar de prevenirea si combaterea furturilor de acest gen.

Primul serviciu va avea in vedere transportul de suprafata, iar cel de-al doilea vizeaza reteaua de metrou. Agentii vor constitui flagrante, iar persoanele surprinse ca atenteaza la portmoneele altora vor fi retinute si, in cazuri de furt, risca sa ajunga dupa gratii.

foto: Intact Images

Cioaca, ingrozit de inchisoare! Se teme de detinutii de la Colibasi, condamnati definitiv... Comisarul "case closed", Aurelian Soric, a luat nota 3,50 la examenul de magistratura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x