Antena Căutare

Poliția reacționează în cazul ”ambulanței care fură copii”! Explicațiile date de oamenii legii au făcut furori pe internet: ”Nu face decât să creeze o stare de panică nejustificată!”

Isteria ”ambulanței care fură copii” a făcut o nouă victimă miercuri seară, când o scriitoare a fost bătută în București, în apropiere de Gara de Nord, după ce mai multe persoane au crezut că ”Ambulanța pentru literatură” este un paravan pentru furtul de copii.

Isteria ”ambulanței care fură copii” a făcut o nouă victimă miercuri seară, când o scriitoare a fost bătută în București, în apropiere de Gara de Nord, după ce mai multe persoane au crezut că ”Ambulanța pentru literatură” este un paravan pentru furtul de copii.

La scurt timp după cazul care a stârnit fel și fel de reacții în mediul virtual, Poliția Română a făcut public un mesaj prin care a liniștit populația.

”Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural.

MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele.

ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.

Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”.

Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o.

Te rugăm să nu distribui pe rețelele de socializare mesaje false. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său.”, este mesajul făcut public de autorități.

Scriitoarea, Doina Popescu-Brăila, își promovează prin țară creațiile literare într-o dubiță inscripționată cu mesajul „Ambulanța pentru Literatură”. De curând, femeia și-a schimbat mașina cu una mai încăpătoare, pentru că, spune ea, noaptea o folosește pe post de „dormitor”, relatează obiectivbr.ro.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 5 iulie 2018... Vești senzaționale pentru mii de români! Se dau mai mulți bani! Ce trebuie să faci ca să primești 2.250 de lei de la sta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x