Antena Căutare

Dispariţia misterioasă a unei fetiţe de şase ani pune pe jar întreaga Românie: "A plecat în cimitir şi..."

Un caz mai puţin obişnuit a pus pe jar întreaga poliţie din România. O fetiţă de 6 ani a dispărut de la domiciliu, iar familia este distrusă.

Un caz mai puţin obişnuit a pus pe jar întreaga poliţie din România. O fetiţă de 6 ani a dispărut de la domiciliu, iar familia este distrusă. Potrivit unui comunicat remis de angajaţii Ministerului de Interne, copila a fost văzută ultima oară în compania unui bărbat de 44 ani îndreptându-se cimitirul din Petroşani, localitatea sa natală.

BREAKING NEWS. Celebrul seismolog Vergil Hancu, dat dispărut!

„La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Petroșani, despre faptul că fiica sa, Dorobanțu Delia Gabriel, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, la data de 1 noiembrie a.c.., împreună cu un bărbat de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia „zilei morților”. Până la momentul sesizării, fetița nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei”, informează Poliția Română.

Uluitor! Și-a găsit tatăl oale și ulcele, sub casa în care a copilărit, la 57 de ani după dispariția lui

Semnalmentele fetiţei

Înălțime: aproximativ 1,30-1,35 m, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat verificări şi activităţi de căutare în teren, fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Crăciunul vine mai devreme de la an la an! Românii intră în spiritul sărbătorilor încă de la începutul lui noiembrie... Revoltător! Medicul care i-a salvat viața actorului Florin Busuioc este șomer. De ce refuză Spitalul Județean să îl anga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x