Antena Căutare

Poliţia Română anunţă trimiterea de e-mailuri în numele instituţiei, persoanele fiind invitate pentru o presupusă anchetă, şi anunţă că acestea sunt false

Poliţia Română anunţă, luni, trimiterea de e-mailuri în numele instituţiei, persoanele fiind invitate pentru o presupusă anchetă, şi anunţă că acestea sunt false.

”Nu deschideţi astfel de e-mailuri! Ele nu sunt trimise de Poliţia Română şi sunt false”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Mesajul invită destinatarul la sediul Poliţiei, în 10 aprilie, ora 11.00, pentru efectuarea unei presupuse anchete şi solicită completarea unor documente şi contactarea unui avocat.

”Poliţiştii au demarat cercetări pentru a descoperi sursa acestora şi tragerea la răspundere a celor care au trimis mesajele”, a mai transmis Poliţia Română.

Sursa : news.ro

Răsturnare de situație. Românii care vor să îşi amâne ratele trebuie să demonstreze că le-au fost afectate veniturile. C... O femeie infectată cu noul coronavirus a fost lăsată să moară cu zile: ”Oameni buni, niciun medic nu s-a apropiat de ea....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x