Antena Căutare

Politia Romana, peste 90 km/ora la intrarea in localitate

Un echipaj al Politiei Romane a fost surprins circuland cu peste peste 90 km/ora intr-o zona in care limita de viteza este de 40 km/ora. Totul s-a intamplat pe ruta Targu Jiu - Valcea, in vecinatatea localitatii Colibasi.

Un cititor a trimis la rubrica Fii Observator un filmulet in care masina de politie cu numarul de inmatriculare MAI 28808 circula cu mai mult decat dublul vitezei permise. Actiunea are loc intr-o zona in care pe sosea este desenat semnul de circulatie care reglementeaza viteza maxima de deplasare ca fiind 40 km/ora.

La minutul 01:21 al inregistrarii video de mai jos se observa semnul de circulatie care atentioneaza ca viteza maxima permisa este de 40 km/ora, iar la 01:27 acul kilometrajului masinii din spatele sau arata 92 km/ora. Echipajul de politie este filmat si atunci cand atinge viteza cea mai mare, de 100 km/ora, in minutul 01:05.

In cele peste 3 minute in care a fost inregistrat, autovehiculul nu reduce viteza sub 80 km/ora, cu exceptia momentului in care intalneste o alta masina care circula cu viteza permisa.

La intrarea in localitatea Colibasi, masina de politie a ajuns la o viteza de peste 90 km/ora pe care nu a redus-o nici in momentele urmatoare. Pe toata durata inregistrarii respective, masina de politie nu a avut girofarul pornit.

Imaginile au fost surprinse si trimise de un cititor, la rubrica Fii Observator.


Ilfov: Perchezitii in lumea falsificatorilor de tablouri... Accident spectaculos intre o motocicleta si o masina (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x