Antena Căutare

Poliția Română și-ar putea schimba numele. Ministrul de Interne explică decizia: ”Vreau să nu mai intre în conflict cu Poliția Locală!”

Poliția Română și-ar putea schimba numele în viitorul apropiat, potrivit unei declarații a ministrului de Interne. De asemenea, acesta își dorește ca atribuțiile agenților să nu mai fie suprapuse. 

Poliția Română și-ar putea schimba numele. Ministrul de Interne explică decizia: ”Vreau să nu mai intre în conflict cu Poliția Locală!”
Poliția Română și-ar putea schimba numele

Confom unei declarații a lui Marcel Vela, ministrul de Interne, Poliția Română ar putea să-și schimbe numele în ”Poliția Națională”. Această decizie ar putea fi luată din dorința de a o diferenția de Poliția Locală, dar și pentru ca atribuțiile agenților să nu mai fie suprapuse.

”Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română. Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală. Tot respectul faţă de Poliţia Locală, am fost primar 12 ani, am construit poliţie locală în sensul că i-am găsit gardieni publici, după aceea poliţie comunitară şi poliţie locală – băieţi destoinici”, a declarat Marcel Vela, într-un clip video ce a fost prezentat de către reprezentanții atribuțiilor fiecărei entități.

Potrivit ministrului, este necesară o delimitare clară, pentru a nu fi suprapuse atribuțiile fiecărei entități.

MApN trimite o echipă de specialişti la Timişoara, pentru verificări suplimentare în blocurile în care s-a făcut dezinse... Imagini uluitoare în trafic, în Gorj! Un bărbat şi-a bătut soția însărcinată în opt luni cu un levier până a leșinat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x