Antena Căutare

Politia s-a autosesizat in cazul presupusului urmas al lui Sergiu Nicolaescu

Presupusul urmaş al lui Sergiu Nicolaescu s-ar afla in Dusseldorf. Cel putin asta reiese din cererea pentru stabilirea paternitatii si cea pentru impiedicarea incinerarii regizorului. Adresa trecuta in documente nu exista insa. Intre timp, politia s-a autosesizat si vrea sa afle cine a folosit numele unui jurnalist pentru a inventa un urmas al marelui regizor. Insa Vasile Rotaru a spus aseara la „Sinteza Zilei” ca a cerut instantei sa puna capat celor doua procese intentate in numele lui.

Jurnalistul care a fost tarat in acest scandal incearca acum sa-si recapete linistea: “Am facut doua cereri la judecatoria sectorului 1 prin care am cerut suspendarea proceselor de judecata”. Adica a procesului privind incinerarea regizorului si a celui pentru stabilirea paternitatii.

Intre timp, politia incearca sa faca lumina in acest caz. “Politia Capitalei face cercetari pentru a se vedea daca au fost savarsite doua infractiuni de fals: ma refer la fals in declaratii si fals privind identitatea: a precizat Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

“Nu cred ca ar trebui sa fie foarte divicil sa se identifice odata pornind de la IP-ul de unde s-a transmis mail-ul respectiv, sa identifici locatia unde se afla calculatorul ca sa vezi cine este emitentul”, a declarat Laura Andrei, presedintele Tribunalului Bucuresti.

Setea de viteza erau sa-i ia viata unui tanar din Capitala... Eleva care a cazut de la etajul trei al unei vile din Busteni a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x