Antena Căutare

Politia si Protectia Copilului declanseaza anchete in cazul "negotului cu copii"

 Politia si Protectia Copilului s-au autosesizat in cazul tranzactiilor de suflete. Verifica acum exact numarul de nasteri si ce s-a intamplat cu copiii. Totusi, in vreme ce autoritatile spun ca legile fac imposibile tranzactiile cu prunci, angajatii maternitatii recunosc ca se poate face un certificat de nastere cu date false.

In Rodna, localitatea unde sunt mai multi copii de vanzare cu 5 mii de lei bucata, e acum ancheta. Inclusiv angajatii Primariei spun ca fac verificari, desi nu prea cred ca cei mici ar fi putut ajunge in mainile unor straini si in acte.

Reprezentantii autoritatilor locale considera ca e imposibil ca un parinte sa-si vanda copilul, iar primarul si Protectia Copilului verifica acum doar cazul familiei cu 9 copii, desi vanzarea de prunci a ajuns un fenomen.

Politia din Bistrita spune ca ia lucrurile cat se poate de in serios. S-a autosesizat. Deocamdata, a facut un singur pas, mic, prea mic pentru un caz asa de mare.

Cu toate acestea, localnicii povestesc, fara grija, ca de ani de zile se practica in zona vanzarea copiilor, chiar daca autoritatile par ca aud pentru prima data de acest fapt...

Campanie Observator: Protectia Copilului protejeaza... vanzarea copiilor! Angajatii statului dau sfaturi utile pentru tr... Culmea anunturilor: Patron, caut secretara sexy!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x