Antena Căutare

Politia vegheaza: Un barbat cu 1 500 de lei salariu ar fi traficat noua tone de cocaina

Un constantean simplu, pe nume Victor Iustin Radulescu, a fost arestat pentru trafic de droguri, fiind acuzat ca a incercat sa introduca in tara nu mai putin de noua tone de cocaina. Politia sustine ca a pus in aplicare un mandat international de arestare, dar rudele si prietenii acuzatului spun ca e vorba de o eroare judiciara.

Clarificarea situatiei este cu atat mai importanta, cu cat valoarea incarcaturii gasite intr-un container din port ar rezolva problema majorarii salariilor bugetarilor si restituirea banilor pensionarilor. Este vorba de 450 de milioane de euro.

Victor Iustin Radulescu, cetateanul care este suspect de trafic de droguri de mare risc are 56 de ani, traieste dintr-un salariu de 1.500 de lei si are un apartament modest. Rudele si colegii de serviciu spun ca toata povestea nu poate fi decat o mare eroare judiciara.

"Cand am vazut la toate televiziunile ca barbatul meu este cel mai mare traficant si ca a fost capturat pentru noua tone de droguri, am cazut jos. Ma gandesc ca i-a furat cineva identitatea si s-a folosit de datele lui", a spus Mihaela Radulescu, sotia acuzatului.

Foto: EPA / Intact Images

VIDEO! Sute de oameni s-au calcat in picioare la deschiderea unui mall din Iasi... AVERTIZARE METEOROLOGICA! Vijelii, grindina si descarcari electrice, incepand de vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x