Antena Căutare

Polițist de 25 de ani, călcat de TIR, într-un sens giratoriu. A fost prins între camion și mașina de poliție

Polițistul se afla în sensul giratoriu, pentru a dirija circulația rutieră, în momentul în care a fost acroșat de remorca unui TIR.

Polițistul se afla în sensul giratoriu, pentru a dirija circulația rutieră, în momentul în care a fost acroșat de remorca unui TIR.

Apelul la 112 a fost efectuat la 13:08. Potrivit acestuia un autocamion a acroșat un polițist rutier. Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul”, a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu, potrivit bihon.ro.

Polițistul, în vârstă de 25 de ani, este agent în cadrul Biroului Rutier Oradea. Acesta a fost prins între camion și mașina de poliție, parcată pe pavajul din sensul giratoriu, dar se află în afara oricărui pericol.

Un bărbat de 50 de ani, din Serbia, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă, a efectuat un viraj înspre stânga, în interiorul sensului giratoriu, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a acroșat un bărbat de 25 de ani, din Oradea, agent de poliție rutieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Agentul de poliție desfășura activități de dirijare a traficului rutier, în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, a mai declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Sursa foto: bihon.ro

"Hai, băieții, hai!" Așa se asfaltează la noi: Doi angajați de la Drumuri, filmați când plombau o groapă cu mâ... "Îmi vine să vomit!" Cumperi mâncare, mori cu zile! Noi imagini revoltătoare filmate în cea mai mare piaţă din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x