Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Momentul în care un polițist își amendează fosta soție pentru că nu avea folii omologate, deși mașina era cumpărată de el: ”Este un abuz în serviciu!”

Un polițist din Târgu Neamț este în centrul unui scandal uriaș, după ce fosta soție l-a acuzat că a oprit-o în trafic și a amendat-o ca să se răzbune. Mai mult de atât, femeia a făcut publică și o filmare în care polițistul apare în timp ce o sancționează pentru că nu are folii omologate, deși mașina era cumpărată de el, cu tot cu accesoriile de pe geamuri. 

Momentul în care un polițist își amendează fosta soție pentru că nu avea folii omologate, deși mașina era cumpărată de el

https://www.constantadeazi.ro/

Luminița Negurici n-a mai suportat drama pe care o trăiește de când s-a despărțit de soțul ei și a povestit în presa locală cum fostul soț, polițist de profesie, o urmărește, o jignește și chiar îi aplică sancțiuni nefondate.

”Mașina poliției nu doar că nu a înaintat, ba chiar mi s-a postat în fața mașinii mele, forțându-mă să frânez brusc și blocându-mi vizibilitatea. Din acea mașină au coborât patru persoane, mai exact un jandarm și trei polițiști. Agentul Tărnăucă (n.r. – unul dintre colegii fostului soț) era pregătit cu un telefon mobil pe care l-a ținut mereu îndreptat spre mine.”, a povestit Luminița Negurici, citată de zch.ro.

Galaţi: Percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări, inclusiv la locuinţele şi biroul a doi poliţişti de frontieră de la Oancea

”Agentul Negurici Dumitru Narcis mi-a cerut actele personale și cele ale mașinii, precum și dovada că folia de pe portierele din spate este omologată, și de asemenea, mi-a cerut ca să îi prezint cele două triunghiuri reflectorizante, trusa medicală și extinctorul.

Eu știam că am folie omologată pe geamul portierelor din spate, iar pe geamurile din față nu dețin folie, deoarece mașina este prevăzută din fabrică cu geamuri cu tentă mai închisă la culoare. De asemenea, știam și faptul că dețin în momentul opririi de către agenți, trusa medicală, extinctor și cele două triunghiuri reflectorizante, dar având în vedere că am fost blocată de o mașină de poliție din care a coborât, printre alții, și fostul soț, agentul Narcis Negurici și un alt coleg care mă filma.

M-am panicat și am intrat într-o stare de șoc, declarând verbal că nu reușesc să găsesc în mașină ceea ce mi s-a cerut. Deși, repet, aveam în mașină toate cele necesare pentru ca acest control de rutină (cum a afirmat fostul soț că ar fi) să decurgă normal.

Agentul Narcis Negurici mi-a aplicat o amendă de aproximativ 1.900 lei și mi-a rupt certificatul de înmatriculare al mașinii eliberându-mi o dovadă de circulație pe drumurile publice pentru 15 zile, motivând faptul că nu dețin folie omologată pe geamurile din față.

Acest lucru m-a determinat ca să nu semnez procesul verbal de contravenție, deoarece afirmațiile agentului Negurici nu erau reale, el bazându-se doar pe unele supoziții, el neavând în dotare niciun aparat pentru a verifica cele spuse de el.

Un poliţist din Brăila este anchetat după ce a publicat pe un site de socializare un filmulet cu un bărbat care îi cere să fie arestat

Eu consider că evenimentul din data de 09.10.2019 este un abuz în serviciu al fostului meu soț, agentul Narcis Dumitru Negurici, persoană de care am divorțat pe 12.01.2018, dar din cauza faptului că există deschis un proces în instanță pentru stabilirea domiciliului copilului minor rezultat din căsătoria noastră, acest personaj mă ține într-o teroare continuă. Mă urmărește, mă bruschează, mă înjură și mă jignește, de multe ori fiind la volanul mașinii de serviciu.”, a relatat femeia.

De asemenea, polițistul este acuzat și de faptul că deține două autoturisme ce nu sunt înmatriculate pe numele lui, autoturisme cu care circulă sau a circulat fără a avea polița RCA valabilă, și nici alte acte obligatorii pentru a circula pe drumurile publice.

”Aceste autoturisme sunt conduse de fostul soț chiar și când acesta este sub influența băuturilor alcoolice, acest lucru fiind confirmat de către el, și de către fetița noastră minoră, dar și de către alți amici de-ai lui. El nu consideră că face ceva ilegal, atâta timp cât trece cu acele mașini chiar și prin anumite filtre ale colegilor lui, deoarece consideră că nu are nimeni curajul de a îl opri în trafic.”, a mai declarat Luminița Negurici.

Recomandari