Antena Căutare

Poliţist orădean în misiune, rănit de un autoturism sustras, condus de un adolescent fără permis şi sub influenţa alcoolului

Un poliţist orădean a fost rănit de o maşină furată, condusă de un adolescent de 15 ani aflat sub influenţa alccoolului.

Un poliţist orădean a fost rănit de o maşină furată, condusă de un adolescent de 15 ani aflat sub influenţa alccoolului.

” Vineri, 11 octombrie a.c., la ora 00.17, un tânăr de 15 ani, din comuna Oşorhei, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe care este bănuit că tocmai l-ar fi sustras din localitatea Oşorhei, fără a poseda permis de conducere, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, la intersecţia cu strada Universităţii, încercând să scape de filtrul instituit în trafic de poliţiştii bihoreni, a acroşat un poliţist orădean, aflat în misiune, iar apoi a lovit frontal parapetul metalic de la intrarea în Piaţa 100”, anunţă IPJ Bihor.

În urma testării tânărului de 15 ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului, poliţistul orădean, de 30 de ani, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. De asemenea, un adolescent de 15 ani, din Oşorhei, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Sursa : news.ro

Îmbulzeală mare la Sfânta Parascheva! Copii luați pe sus zeci de metri la sfintele moaște!... 17.000 de oameni stau la un rând de câțiva kilometri pentru a se închina la moaștele Sfintei Parascheva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x