Antena Căutare

Politist, reprofilat in hot de excavatoare

Un fost politist de frontiera a descoperit impreuna cu alti patru barbati ca nu e deloc greu sa furi excavatoare. Reteaua pusa bine la punct a fost deconspirata in urma unui flagrant.

Utilajele erau inchiriate prin intermediul unei firme fantoma care executa, teoretic, excavatii. Dar odata ce se vedeau cu ele, membrii retelei le vindeau unei firme care stia de unde provin. Cand lucrurile se impotmoleau, membrii retelei aveau si alte metode mai violente de convingere.

Capii retelei au fost prinsi chiar in momentul in care vindeau doua buldoexcavatoare pe un camp. Unul dintre membrii gruparii este un fost politist de frontiera. Are o condamnare la trei ani de inchisoare dupa ce a cerut cateva mii de dolari pentru a inmatricula un autoturism furat.

Celor cinci membri ai retelei prinsi li s-a intocmit dosar penal. O parte considerabila din prejudiciul de mai bine de jumatate de milion de euro a fost recuperata.


VIDEO! Constanta: Director de liceu retinut pentru mita... Liderii sindicali fac apel la angajati sa opreasca lucrul timp de patru ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x