Antena Căutare

Ziua polițist, noaptea traficant de droguri! Cum acționa omul legii și iubita lui ca să găsească clienți

Dacă ziua era polițist, noaptea devenea traficant de droguri. Este povestea de film a unui tânăr angajat ca agent, când Poliţia avea mare nevoie de personal. În ultimii ani, acesta a avansat pe ambele fronturi.

Dacă ziua era polițist, noaptea devenea traficant de droguri. Este povestea de film a unui tânăr angajat ca agent, când Poliţia avea mare nevoie de personal. În ultimii ani, acesta a avansat pe ambele fronturi. Lucra la Iaşi ca şef de post, iar în comuna natală din Vaslui a dezvoltat o plantaţie de canabis. A fost prins când a început să vândă şi droguri sintetice cu ajutorul iubitei sale.

Nu mai puțin de 12 kilograme de canabis şi peste 160 de grame de ketamină au fost ridicate luna trecută din apartamentul lui Cristian Danu, şef de post în comuna ieşeană Răducăneni.

Cristian Danu a fost încadrat în Poliţie în 2016, din sursă externă. Însă anchetatorii spun că s-ar fi ocupat de traficul cu droguri încă din 2014. Când s-a întors cu iubita lui în ţară şi ar fi adus şi seminţe de canabis.

Obişnuia să frecventeze cluburile din oraş, iar acolo femeia ar fi căutat clienţi pentru afacerea din Deleni.

Anchetatorii au descoperit că şeful de post comanda drogurile din Germania. În ultimul colet ridicat de la poştă nu ştia că poliţiştii i-au pus sare în loc de droguri.

Şeful de post şi iubita lui au fost puşi sub acuzare pentru trafic de droguri de mare risc. Azi a fost prima înfăţişare la proces

Ce se întâmplă cu creditele românilor! Anunțul făcut despre noua formulă ROBOR... E oficial! Când renunțăm la ora de vară și de iarnă! Decizia luată de Parlamentul European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x