Antena Căutare

Poliţistă filmată când loveşte cu piciorul în cap un şofer, pe Autostrada Soarelui! Imagini cu puternic impact emoțional | VIDEO

Scene de o violenţă extremă pe Autostrada Soarelui. O poliţistă a fost filmată în momentul în care îl loveşte cu piciorul în cap pe un şofer care nu a vrut să oprească. Imaginile cu un puternic impact emoţional!

Poliţistă filmată când loveşte cu piciorul în cap un şofer, pe Autostrada Soarelui! Imagini cu puternic impact emoțional | VIDEO
O poliţistă a fost filmată în momentul în care îl loveşte cu piciorul în cap pe un şofer

Tânărul bătut are 26 de ani şi conducea fără permis. A fugit de oamenii legii câţiva kilometri dar a fost blocat pe autostradă.

Doi agenţi au vrut să-l încătuşeze însă, în acel moment, bărbatul, care ar fi infectat cu HIV, ar fi încercat să-i muşte, iar poliţista a ripostat.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Reprezentanţii poliţiei nu au dorit să comenteze modul în care cei doi agenţi au acţionat.

Filmarea a stârnit numeroase reacții critice la adresa polițiștilor, pe care mulți români i-au acuzat de brutalitate. Totuși, oamenii legii se apără și susțin că șoferul era cunoscut cu probleme psihice și că ar fi fost surprins în timp ce lovește mai multe mașini din Capitală.

Mai mult decât atât, oamenii legii se apără, declarând că omul a fost irascibil și chiar a încercat să-i muște în momentul încătușării.

Rezultate Loto, 6 din 49 și Noroc! Vezi numere extrase duminică, 2 martie 2020... Al treilea cutremur din România, în ziua de duminică! Ce anunță specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x