Antena Căutare

Politisti cercetati pentru abuz in serviciu in Slatina din cauza unei masini

O masina de zeci de mii de euro e samanta de scandal intre doi politisti din Slatina si patronul unui service auto.



Acum masina de zeci de mii de euro are o fata noua. In urma cu cateva luni, patronul service-ului povesteste ca era dauna totala. "Masina a fost foarte grav avariata, s-a montat, demontat tot de pe ea", spune acesta.

Politistii aveau o factura impresionanta de platit. Cincisprezece mii trei sute de lei, mai exact. Trei luni angajatii service-ului au lucrat la masina. Pe toata durata reparatiilor, proprietarul autoturismului si prietenul sau, ambii politisti la serviciul Economic nu ar fi avut nimic de comentat. La livrare, insa, au inceput plangerile.

"Au trimis garda financiara, au trimis OPC-ul, ca sa ne dea amenzi, au trimis de vreo trei ori, sa ne faca cumva sa dam masina fara bani. Motivul era ca pigmentul, ma rog, codul vopselei, nu este acelasi cu codul original al masinii. Au venit cu ordonanta de la Procuratura si au ridicat masina, fara sa plateasca, absolut fara niciun drept. Nu stiu de ce au luat-o, dar a luat-o", povesteste proprietarul service-ului auto.

Cei doi ofiteri sunt cercetati acum pentru abuz in serviciu. Impotriva acestora s-a inceput urmarirea penala.





Prime nesimtite la Complexul Energetic Rovinari... 1.500 de locuinte ANL vor fi construite pana in 2012, in Sectorul 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x