Antena Căutare

Poliţiştii au deschis dosar penal după ce un bărbat a reclamat că a fost lovit de un şofer de taxi, în Capitală

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat că a fost bătut de un şofer de taxi, în Capitală. Incidentul a fost fost filmat.

În imagini se vede cum un bărbat este lovit cu mâinile şi cu piciorul de un altul, în apropierea unui taxi parcat. Poliţia Capitalei a transmis, după apariţia în spaţiul public a filmării, că vineri, în jurul orei 5.30, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat, depre faptul că este agresat de un şofer de taxi. Poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au identificat pe cei doi bărbaţi implicaţi şi au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate de către Secţia 16 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, activităţile urmând a se desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Sursa : news.ro

Accident în Suceava! O dubă a fost lovită de un tren! Un adolescent de 17 ani a murit lângă fratele lui! Momentul a fost... Scene inedite! Convins că este posedat de diavol, un bărbat din Spania a intrat cu mașina într-o biserică - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x