Antena Căutare

Polițiștii au gonit pe urmele unui călugăr vitezoman până la Vaslui! Ce explicație a avut bărbatul în sutană?

Un călugăr a gonit cu viteză și a a fost urmărit de poliție până la Vaslui! Descoperirea făcută de oamenii legii este de-a dreptul halucinantă! Ce explicație a avut bărbatul în sutană?

Un călugăr a gonit cu viteză și a a fost urmărit de poliție până la Vaslui! Descoperirea făcută de oamenii legii este de-a dreptul halucinantă! Ce explicație a avut bărbatul în sutană?

Călugărul a alergat cu poliţia pe urme zeci de kilometri. Poliţiştii ieşeni s-au ţinut după el până aproape de judeţul vecin, Vaslui. Când, în sfârşit, şoferul în sutană a oprit într-o parcare, le-a oferit o explicaţie halucinantă. Nu era el la volan, ci Dumnezeu.

Omul în sutană vorbeşte despre Dumnezeu, după o cursă nebună cu poliţia pe urme. Agenţii caută şi alte explicaţii.

Aşezat strategic pe bancheta din spate, călugărul susţine că nu a condus el. Însă, celălalt bărbat, şi el îmbrăcat în haine de călugăr, îl dă de gol.

Prima dată, s-a întâlnit cu poliţiştii în localitatea Răducăneni, Iaşi. Agenţii care erau în urma lui au estimat că gonea cu 120 de kilometri pe oră.

A ignorat orice semn. După 30 de kilometri, agenţii au primit întăriri din judeţul vecin. Echipaje din Vaslui erau pregătite pentru un baraj, însă şoferul în sutană i-a evitat în ultima clipă. A intrat cu maşina într-o parcare.

După ce i-a înjurat cu patimă, bărbatul le-a explicat poliţiştilor că nu are treabă cu ei. Ci. cu parlamentarii.

Bărbatul poartă haine de călugăr, deşi biserica nu-l recunoaşte. În urmă cu mulţi ani, ar fi plecat dintr-o mănăstire la Muntele Athos unde, în loc să trăiască în post şi rugăciune, s-ar fi ocupat de afaceri cu obiecte bisericeşti.

Dacă spune că a fost călugăr şi-a fost exclus din Mănăstire, înseamnă că au fost motive temeinice, iar comportamentul lui recent confirmă acest lucru.

Acum, are dosar penal. Sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de monstre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cheile maşinii au fost găsite asupra lui. O probă în plus pentru poliţişti.

Vremea 14 ianuarie. Frig de îngheață pietrele în Cluj-Napoca... Mâncare otrăvită aruncată în parc, cu scopul de-a omorî câinii vecinilor! Polițiștii au anunțat cine are dreptate în ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x