Antena Căutare

Politistii din Ilfov au tras zece focuri de arma si au avariat doua masini ca sa puna mana pe doi talhari

Politistii din Buftea sunt mai eroi decat cei din filmele americane. Aseara au reusit sa recupereze poseta unei doamne dupa o urmarire cu tamponari si zece focuri de arma. Doi indivizi au atacat-o pe femeie si i-au smuls geanta de pe umar. Dar oamenii legii erau de veghe, asa ca imediat au luat urma hotilor care credeau ca scapa daca se urca intr-o masina si apasa acceleratia. Politistii au reusit sa ii opreasca abia dupa ce au scos pistoalele. Iar acum hotii de buzunare platesc si pentru furt si pentru ca au avariat doua masini de politie in fuga lor

Cei doi talhari au vazut o femeie singura pe strada si au crezut ca vor da lovitura. Nu stiau insa ca sunt filati de politie. Agentii au asteptat ca indivizii sa-i smulga geanta femeii si apoi au trecut la actiune. Dar hotii nu s-au lasat prinsi cu una cu doua. Au ajuns chiar sa se tamponeze cu masina oamenilor legii.

Cu masinile avariate, politistii au plecat apoi in urmarirea celor doi. A urmat o cursa nebuna in care agentii au tras zece gloante spre masina talharilor. Abia pe soseaua de centura a capitalei au reusit sa-i incolteasca pe cei doi.

Suspectii au fost dusi pentru audieri la sediul IPJ Ilfov. Amandoi au fost retinuti pentru 24 de ore, iar astazi vor fi dusi in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Au crapat pietrele din cauza gerului! Termometrele au aratat -29 de grade la Intorsura Buzaului... UPDATE! Uniti impotriva zapezii: Oameni cu suflet, vieti salvate din nameti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x