Antena Căutare

Politistii prefera autosuspendarea in loc de disponibilizare

Miercuri, 15 iunie, se va face o prima centralizare a datelor referitoare la politistii din toate inspectoratele de politie care vor sa-si depuna rapoartele pentru autosuspendarea din functie pe o perioada limitata. Masura a fost luata vineri dupa intalnirea ministrului Traian Igas cu sindicalistii din Politie, fiind una dintre solutiile gasite pentru evitarea disponibilizarilor.



"Pana pe 15 iunie noi o sa colectam rapoartele celor care doresc suspendarea pe o perioada de doi-trei ani, vor sa fie analizate punctual, pe fiecare structura in parte. Zilele astea asteptam sa primim primele rezultate la nivel national pentru cei care au optat pentru varianta autosuspendarii. Mai departe le vom inainta conducerii Ministerului de Interne. Ministrul Igas sustinea ca nu vor opta oamenii legii pentru asa ceva.

Uite ca, din informatiile noastre, chiar sunt destui. Bine, au mai fost si probleme la modul ca in unele inspectorate de politie, unii sefi au recurs la amenintari de genul «daca vrei autosuspendare, te disponibilizez!». Vom vedea dupa ce o sa avem un total la nivel national al celor care vor sa se autosuspende cati oameni ai legii vor mai fi disponibilizati si pe ce criterii"




Jurnalul


unu... IMAGINI SOCANTE cu avionul prabusit la Hunedoara si cadavrul pilotului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x