Căutare Live

Polițiștilor nu le-a venit să creadă! Un brăilean a atins un record greu de imaginat! Câtă alcoolemie avea acesta în sânge când a fost oprit de polițiști

Un bărbat de 49 de ani din comuna brăileană Mircea Vodă, a reușit să facă atingă un record nedemn de laudă, ba chiar acesta a fost sancționat dur, după ce a fost prins conducând cu o alcoolemie de 1,94 mg/l.

Un bărbat de 49 de ani din comuna brăileană Mircea Vodă, a reușit să facă atingă un record nedemn de laudă, ba chiar acesta a fost sancționat dur, după ce a fost prins conducând cu o alcoolemie de 1,94 mg/l.

Bărbatul a fost oprit de câtiva agenți de poliție din cadrul Secției 4 Poliţie Rurală Ianca marţi, în jurul orei 16.20. Când bărbatul a deschis geamul mirosea extrem de tare a alcool, motiv pentru care şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat cea mai mare alcoolemie înregistrată în judeţ în acest an.

„Şoferul a fost oprit pe un drum din localitate. După ce a fost folosit etilotestul, poliţiştii au realizat că bărbatul băuse foarte mult. El avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,92 mg/l. Este cea mai mare alcoolemie înregistrată în judeţul Brăila în ultimul timp, cu siguranţă în acest an”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Bărbatul, după ce i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, a fost transportat de urgență la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Se serbează ziua de nume sau nu pe 15 august? Motivul pentru care nu este greșit să spui "La mulți ani" pe 15 ... Ce gest a făcut o profesoară în prima zi de școală! "Nu mă încălzește cu nimic! Nu vreau flori. Vreau altceva..&quo...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri