Antena Căutare

Politistul din Tulcea, urmarit de colegii lui prin tot orasul, s-a ales cu dosar penal

Politistul din Tulcea, urmarit de colegii lui prin tot orasul dupa ce a baut bine si a refuzat sa opreasca la filtrul agentilor, s-a ales cu dosar penal. In plus, risca sa-si piarda si uniforma, mai ales ca nu e la prima abatere. Cateva camere de supraveghere din oras au suprins o parte din "filmul de actiune" cu protagonist cu grade.

Cu politia pe urme, soferul a pornit intr-o cursa nebuna pe strazile intortocheate, in speranta ca va scapa de agenti, colegii lui.

Autoturismul care se deplasa pe directia filtrului politiei a refuzat oprirea, a intors in loc si a incercat sa scape din urmarire. La iesirea din oras, masina a trecut glont pe langa un echipaj de jandarmi aflat in patrulare. Cat ai clipi, acestia au intors si s-au luat dupa fugar. In goana lui disperata, soferul a lovit si o masina parcata.

Abia cand au reusit sa-l opreasca, fortele de ordine au aflat ca cel de la volan era politist si baut pe deasupra. Politistul, in varsta de 47 de ani se intorcea de la bar, insotit de un amic. Ambii erau in stare avansata de ebrietate.

Politistul a refuzat testarea cu etilotestul si sa i se ia probele de sange. In plus, n-a mai recunoscut nici ca se afla la volan.

Sanctiunile pentru un comportament inadecvat al politistului pot porni de la mustrare scrisa pana la oprirea in gradul urmator si opriri din salariu. Mai ales ca nu e la prima abatere. Anul trecut, acelasi politist a luat la bataie un om de afaceri si i-a distrus telefonul.

Un baiat din Cluj s-a prabusit in curtea scolii si a murit... Reguli doar pentru unii: Cum se parcheaza cu tupeu, pe locurile persoanelor cu dizabilitati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x