Antena Căutare

Autoritățile sunt în alertă. Au fost aproape 3000 de urgențe de cod galben și roșu în ultimele 2 zile

Ploaia de gheața a creat haos în București. În ultimele zile, autoritățile au fost copleșite numărul apelurilor. În ultimele 2 zile s-au înregistrat de zece ori mai multe situații de urgență decât în mod obișnuit.

Ploaia înghețată a creat haos în București. În ultimele zile, autoritățile au fost copleșite numărul apelurilor. În ultimele 2 zile s-au înregistrat de zece ori mai multe situații de urgență decât în mod obișnuit.

Pompierii din Bucureşti şi din Ilfov au intervenit, în ultimele 24 de ore, în aproape 400 de situaţii de urgenţă, în urma cărora 89 de autoturisme au fost avariate.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov au anunţat, luni dimineaţă, că în ultimele 24 e ore au mai avut 399 de intervenţii generate de condiţiile meteo. 391 de intervenţii au avut loc în Bucureşti, iar opt în Ilfov, 89 de maşini fiind avariate.

Intervenţiile din ultimele 24 de ore se adaugă celor din week-end. În total, au fost aproape 2.500 de situaţii de urgenţă, de zece ori mai mult decât în mod obişnuit la final de săptămână.

Autoritățile sunt în alertă. Au fost aproape 3000 de urgențe de cod galben și roșu în ultimele 2 zile

Copacii au fost doborâţi de stratul gros de gheaţă care s-a depus. De asemenea, s-au rupt cabluri şi stâlpide electricitate.

Aproape 5000 de persoane au avut nevoie de ambulanță

Un număr de 4.977 de solicitări au fost făcute de vineri până luni dimineaţă la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.

Potrivit acesteia, din totalul solicitărilor, 2.765 au reprezentat urgenţe de cod galben şi roşu, iar 248 au fost cazuri în locuri publice.

Alis Grasu a precizat că 121 de persoane au prezentat fracturi, luxaţii, entorse, iar 45 - traumatisme ale capului şi feţei prin cădere.

De asemenea, 30 de persoane fără adăpost au fost transportate la adăposturile primăriei.

Gripa în România. Numărul deceselor din cauza virusului gripal continuă să crească... O fată de 15 ani, în stare critică, după ce părinții au găsit-o prăbușită în baie. Decizia luată de Raed Arafat în cazul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x