Antena Căutare

Pompierii din Bucureşti intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă pe 20.000 de metri pătraţi, între localităţile Periş şi Dârza

Pompierii din Bucureşti intervin, miercuri dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi dejecţii provenite de la o fermă, deversate în două bataluri, pe un teren între localităţile Periş şi Dârza.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul se manifestă pe o suprafaţă estimată de 20.000 de mp, fiind o ardere mocnită, fară pericol de extindere.

Arde vegetaţie uscată, dar şi dejecţii provenite de la o fermă, deversate în 2 bataluri, pe un teren între localităţile Periş şi Dârza.

”Din cauza particularităţilor zonei, nu se poate înainta cu autospecialele de stingere până în apropierea locului de manifestare a incendiului. În sprijinul resurselor menţionate au mai fost direcţionate încă 4 autospeciale de stingere, de mare capacitate, în zonă fiind posibilităţi limitate de alimentare cu apă”, a transmis ISU Bucurfeşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că incendiul a ibucnit încă din cursul zilei de marţi şis-a intervenit cu 3 echipaje de stingere, iar operaţiunile au fost reluate în această dimineaţă.

Sursa : news.ro

Restricții coronavirus. „Pot merge la părinți să le duc mâncare pentru masa de Paște?” Ce răspunde Poliția Română și ce ... Pot sau nu pot românii să ajungă la părinți de Paște? Poliția răspunde la cea mai arzătoare întrebare a românilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x