Antena Căutare

Ponta: "Camerele video de la bacalaureat nu vor fi scoase nici acum, nici anul viitor"

Camerele de supraveghere raman parte a bacalaureatului si in anii urmatori. Anuntul a fost facut astazi de premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului interimar al Educatiei, Liviu Pop, sa nu renunte la camerele de luat vederi la bacalaureatul de anul viitor, pentru a elimina suspiciunile de frauda.

"Lasati camerele de luat vederi acolo unde sunt, nu le scoatem si nu le scoatem nici in viitor", a declarat Victor Ponta.

In plus, premierul a solicitat ca acestea sa ramana instalate si dupa examene, deoarece este ingrijorat de rezultatele raportului legat de violenta din scoli, facut public ieri.

De asemenea, Victor Ponta a cerut si o lamurire a situatiei cu privire la olimpicii de la BAC. Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, a depus o sesizare in lgatura cu acest caz, deoarece la Centele Nationale Olimpice pentru Pregatirea Juniorilor activeaza doar 108 sportivi, si nu peste 800, cati au fost pe listele de la Bacalaureatul Olimpicilor.

FOTO: Intact Images

VIDEO! Jaf armat la o casa de amanet din Botosani... Prima strada din Romania care se spala singura e la Timisoara si se inaugureaza maine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x