Antena Căutare

Ponta, din mijlocul protestatarilor: "Este inceputul sfarsitului Guvernului Boc si al lui Basescu"

Liderul PSD, Victor Ponta, care merge in mars spre Palatul Parlamentului alaturi de sindicalisti, a spus ca astazi este "inceputul sfarsitului Guvernului Boc si al lui Traian Basescu" si ca nu doreste nimic altceva decat sa plece de la guvernare "Basescu, Boc, Udrea, Anastase si toţi hoţii lui".

"Sa plece de la guvernare Traian Basescu si Boc, si Udrea, si Anastase, si toţi hotii lui", a spus Ponta.

Intrebat ce parere are despre faptul ca sunt unele voci care susţin ca protestatarii de miercuri ar fi huligani, Ponta a spus ca si in 1989 s-a spus despre oamenii care protestau ca sunt huligani, "si tot cu o Elena".

"Asa spunea si Ceausescu in 1989, ca sunt huligani. La fel face si Basescu, tot cu Elena, dar cu o alta Elena. Nu e nimic nou in Romania", a mai spus Ponta.

Intrebat ce parere are despre modul in care a fost organizat protestul de miercuri, Victor Ponta a spus ca mitingul a fost unul reusit si ca s-au inţeles foarte bine confederatiile sindicale.

Pana in prezent nu au fost inregistrate incidente, coloana de manifestani fiind organizata si respectand conventia cu organizatorii mitingului.

Manifestanţii striga "Nu va fie frica, papagalul pica", "Pe ei, pe ei, pe mama lor", "Jos Basescu, jos Guvernul" si "Demisia".

Ei ii indeamna si pe bucurestenii care ii urmaresc de la geamuri sau care sunt in zona sa li se alature. Oamenii au steaguri ale sindicatelor din care fac parte, precum si pancarte, fluiera si huiduie.

In fata coloanei de manifestanţi se afla liderii PSD Victor Ponta, Marian Vanghelie, Dan Nica si Rovana Plumb, care merg la mica distanţa de primul grup.

Sursa: Jurnalul National

Retea de traficanti de droguri anihilata in Cluj... M.A.I: Alarma de gradul I in toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x