Antena Căutare

"Posedat" și externat pe semnătură, la doar patru ore după internare. Un copil de 11 ani din Naipu a stârnit groaza în satul în care trăiește

Părinţii l-au dus pe băiat la mănăstiri, acolo unde preoţii s-au rugat pentru el. Însă în sat tot nu e linişte. Oamenii sunt îngroziţi, după ce ieri dimineaţă, un vecin al copilului şi-a luat viaţa. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Copilul de 11 ani din Naipu, despre care familia credea că este posedat, a fost externat pe semnătură la 4 ore după ce a fost internat de cei de la Protecţia Copilului.

Părinţii băiatului au preferat să-l ducă la mănăstiri, pentru ca preoţii să se roage pentru el. Ar fi funcţionat, crede familia. Însă în sat tot nu e linişte.

Oamenii sunt acum îngroziţi, după ce în această dimineaţă, un vecin al băiatului şi-a pus capăt zilelor. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Săptămâna începe cu tensiuni pentru anumite zodii! Te numeri printre cei cu ghinion? Află ce ți-a pregătit horoscopul!... Cum va fi vremea luni şi marţi. Temperaturile vor scădea, în cea mai mare parte a ţării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x