Antena Căutare

Poşta Română a ajuns într-o situaţie dezolantă! Au ieșit la iveală probleme greu de conceput pentru români!

Românii trăiesc adevărate clipe de coșmar ori de câte ori merg la un ghișeu al celor de la Poșta Română, care a ajuns într-o situație dezolantă!

Sursa: economica.net

Românii trăiesc adevărate clipe de coșmar ori de câte ori merg la un ghișeu al celor de la Poșta Română, care a ajuns într-o situație dezolantă!

Un drum până la poştă a ajuns să semene cu o călătorie în timp! Sedii care arată dezolant, cozi interminabile, calculatoare vechi şi funcţionari prea puţini la ghişee sunt doar câteva dintre lucrurile pe care o echipă Observator le-a filmat astăzi şi care demonstrează cât de gravă este situaţia în care a ajuns Poşta Română.

Cine vrea să facă o surpriză cuiva drag şi vine dimineaţa, la 8:30, pentru a-i depune o felicitare la unul dintre oficiile poştale, ei bine nu va reuşi, pentru că la poştă nu va găsi nici plic, nici felicitare, şi va trebui să aştepte încă o oră şi jumătate până când se va deschide prima librărie din apropiere.

Surprizele continuă, pentru că librarie deschisă în zonă nu găsim. Aşa că ne încercăm norocul în altă parte. Acolo, ca pe vremuri: o coadă interminabilă şi un singur funcţionar la ghişeu.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce s-a întâmplat!

Veste excelentă pentru toți românii care au credite! Ratele ar putea să scadă considerabil! Când intră în vigoare schimb... S-a terminat! Veste extrem de bună pentru şoferi. Poliţiştii nu vor mai avea voie să facă asta!...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x