Antena Căutare

Postasii au iesit in strada de frica disponibilizarilor

Postasii romani au nemultumiri. Unele care, de astazi, s-au transformat in proteste. Speriati ca vor ramane cu salarii mai mici si vor trece printr-un val de concedieri, angajatii companiei au iesit de dimineata in strada in Bucuresti si in mai multe orase mari din tara.

Sindicalistii din Posta nu au vorbit pana acum de greva, ci doar de proteste in strada. Pana la sfarsitul lunii, salariatii nemultumiti vor picheta sediul central al companiei din Bucuresti, dar si prefecturile din mai multe judete. Oamenii ameninta si cu un miting, dar nu mai devreme de luna septembrie.

Sindicalistii se plang ca noua conducere a companiei a propus reducerea cu 50% a numarului de tichete de masa, reducerea programului de lucru si, evident, a salariului cu 50% pentru 10.000 de salariati din mediul rural. Pana acum, conducerea companiei nu s-a aratat deschisa la negocieri.

foto: Intact Images

Ploi si vijelii, in weekend! Vremea se raceste treptat... Afacere profitabila cu catina, in Prahova. Fructele sunt vandute in Germania si Austria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x