Căutare Live

Poștașul nu aduce coronavirusul! Poşta Română ia măsuri pentru protejarea angajaţilor săi

Nu vă speriaţi dacă vă sună la uşă un om cu mască şi ochelari de protecţie. Poate fi şi ar fi bine să fie poştaşul. La aproape două saptamani de la confirmarea primului caz de coronavirus în ţara noastră, Poşta Română ia măsuri pentru protejarea angajaţilor săi. 120.000 de măşti, 20.000 de mănuşi şi câteva mii de ochelari de protecţie ajung la cei care ne aduc corespondenţa.

"Tatăl meu este pensionar şi este în carantină. Ar trebui ca în această perioadă să primească pensia. O primea prin poştaş, fizic, acasă. Dar acum, fiind în carantină, nu are voie să deschidă uşa. Staţi să îmi întreb şefa. Nu am fost informaţii".

Conducerea instituţiei a emis un comunicat în care anunţă că poştaşii vor păstra o distanță de cel puţin doi metri față de persoane aflate în izolare.

Andreea Milea, reporter Observator: Măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie, acestea sunt echipamentele pe care angajaţii de la Poşta Română le vor purta atunci când duc corespondenţa unor persoane aflate în carantină sau în izolare la domiciliu

Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române: Măştile cu mănuşile vor ajunge astăzi, până seara, în toate judeţele, ochelarii probabil în cursul zilei de mâine sau peste weekend

Pensiile, alocaţiile şi bursele vor ajunge la timp, promite Poşta Română. Doar că banii vor fi înmânaţi în plicuri sigilate.

"Cum primiţi pensia? Vine poştaşul la poartă. Gripă, răceală a fost tot timpul. Nu am nicio frică. Să vină, numai să o aducă. Le dă acum echipamente. Parcă te şi sperii".

"Să vină poştasul cu mască, cu mănuşi, cum vi se pare? Să vină cum vrea el, numai să vină".

Famiilile celor internaţi în spital pot primi banii şi corepondenţa în baza unei procuri.

Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: La nivelul municipiului Bucureşti sunt în carantină 16 pacienţi şi 200 în izolare. La nivelul întregii ţări sunt peste 12.000 în izolare

La începutul săptămânii, mai mulţi angajaţi ai Poştei Române au refuzat să meargă la adresele în care se află persoane în carantină sau autoizolare.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un preot controversat este din nou în centrul unui scandal. A fost surprins cu ochii în telefon, în timpul spovedaniei...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri