Poți să crezi așa ceva? Un bărbat cu arsuri foarte grave a așteptat ore în șir pentru a i se găsi un loc în spital

Bărbatul, originar din Vaslui, a ajuns marți seară la Spitalul din Bârlad cu arsuri pe o mare parte a corpului. Acesta a așteptat ore întregi pentru a putea fi internat într-un centru specializat.

Nepăsare fără margini! Un bărbat cu arsuri de peste 50% din suprafața corpului a fost lăsat să aștepte ore întregi pe holurile unui spital până i s-a găsit un loc pentru a fi internat

Bărbatul, originar din Vaslui, a ajuns marți seară la Spitalul din Bârlad cu arsuri pe o mare parte a corpului. Acesta a așteptat ore întregi pentru a putea fi internat într-un centru specializat.
Deși viața lui atârna de un fir de ață, marți seara, niciun spital de specialitate nu avea loc să-l primească pentru a-i acorda îngrijiri de urgență.

După o noapte de așteptări, bărbatul a reușit să obțină internare abia astăzi spre prânz.
Pacient cu o stare extrem de gravă, vârstă înaintată, peste 85 ani, suprafață arsă de peste 50%, un indice prognostic extrem de nefavorabil. S-a apreciat că evoluția ar fi nefavorbailă și în cazul transferului și în cazul rămânerii lui pe loc, aceasta fiind modalitatea de evoluție pentru acest tip de pacient în orice centru din Europa.

În cazul celui de-al doilea pacient, la care suprafața era sub 20%, vârsta în jur de 80 ani, echipa de chirurgie plastică a considerat că poate fi tratat de către echipa formată din cei trei chirugi specialiști în chirurgie plastică și arsuri de la spitalul municipal din Bârlad”, spune Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Sf. Spiridon Iași, potrivit digi24.ro.

Credit foto: antena3.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri