Antena Căutare

Video. Poți să privești fără să plângi? Un porc tremură din toate încheieturile înainte de a fi tăiat într-un abator

O imagine video care surprinde frica unui porc înainte de tăiere, a rupt inimile multor oameni, care deși sunt carnivori, au empatizat cu suferința pe care acest porc o trăiește.

Imaginile care au făcut o lume întreagă să plângă! Un porc tremură din toate încheieturile atunci când aude țipetele disperate ale porcilor tăiați înaintea lui...

O imagine video care surprinde frica unui porc înainte de tăiere, a rupt inimile multor oameni, care deși sunt carnivori, au empatizat cu suferința pe care acest porc o trăiește.

Cel mai probabil, filmarea a fost făcută și distribuită de o persoană vegană, care din motive subiective a ales să consume alt tip de alimente și nu cele de origine animală, în special carne.

Acest porc a fost filmat în momentul în care aude strigătul de disperare al porcilor din abator atunci sunt tăiați și din nefericire, nu își mai poate controla frica și durerea față de ce îl așteaptă.
Deși porcii sunt priviți de către majoritatea oamenilor ca o sursă delicioasă de hrană, acest videoclip ne arată că și porcii au un suflet și emoții, ceea ce ne face să ne gândim de două ori înainte de a încuraja tăierea lor în masă.
Potrivit unor studii, porcul se află printre cele 5 animale, cele mai deștepte din lume.

Imagini video cu puternic impact emoțional:

Program Carrefour Paște 2019. Orar magazine și tot ce trebuie să știi... Un TIR a făcut prăpăd în București! A lovit mai multe mașini și imobile (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x