Antena Căutare

Al patrulea membru "Goodbye to Gravity" a plecat să cânte în ceruri. Povestea lui Alex Pascu, tânărul care a pus bazele unui vis

Zborul speranţei pentru Alex Pascu s-a încheiat tragic. Basistul şi liderul trupei Goodbye to Gravity a fost transferat aseară cu un avion SMURD în Franţa, însă trupul său nu a rezistat zborului.

Zborul speranţei pentru Alex Pascu s-a încheiat tragic. Basistul şi liderul trupei Goodbye to Gravity a fost transferat aseară cu un avion SMURD în Franţa, însă trupul său nu a rezistat zborului.

Inima lui Alex s-a oprit în aer şi în zadar au încercat medicii să-l resusciteze. Este cel de-al patrulea membru al trupei care va cânta în ceruri de acum. Iar lista lungă a morţii a ajuns la 53 de victime. Alte două persoane s-au stins azi noapte la spitalul Floreasca.

Numărul morților a ajuns la 53! LISTA PERSOANELOR DECEDATE PÂNĂ ACUM! DUMNEZEU SĂ-I IERTE!

Alex Pascu avea visuri mari. Pasionat de muzică, tânărul reușise să pună bazele uneia dintre cele mai populare trupe de metal din România. "Goodbye to Gravity" a luat naștere din talent, din ambiție și din multă muncă. Pe 30 octombrie, în ziua fatidică, erau pe scena de la Colectiv, unde lansau cel de-al doilea album din carieră. Astăzi, doar unul singur dintre cei cinci membri mai este în viață. Solistul trupei, Andrei Găluț, este îngrijit de medicii din Olanda.

Goodbye to Gravity

Când toată lumea se ruga pentru Alex să ajungă cu bine la Paris, liderul trupei Goodbye to Gravity pierdea lupta pentru viaţă în aeronava SMURD. Cu doar câteva ore înainte plecase de la spitalul Floreasca cu un bagaj de gânduri bune de la rude, prieteni şi medici. Toţi au sperat că se va întoarce în ţară pe picioarele lui.

Starea lui de sănătate s-a agravat însă în aer, în drum spre Franţa şi inima i-a cedat. 45 de minute au încercat încercat medicii să-l resusciteze, dar la puţin timp după ce avionul a aterizat în franţa au fost nevoiţi să pronunţe decesul.

Era coşmarul doctorilor, care amânaseră deja o dată transferul său în străinătate din cauza stării în care se afla. În noaptea blestemată, Alex a fost prins pe scenă. Mama lui l-a recunoscut cu greu, atunci, la spital. A stat mai mereu la uşă, iar când a avut voie, a intrat şi i-a vorbit.

Alex însă şi-a urmat ceilalţi colegi de trupă în ceruri. Este al patrulea membru al trupei Goodbye to Gravity care a pierdut lupta pentru viaţă. El era liderul şi basistul formaţiei.

Sute de mesaje au fost postate pe internet în memoria lui Alex...

"Aripile tale moi te-au condus spre colegii tăi de trupă şi alţi prieteni mai grăbiţi să ne părăsească. Speram atât de mult să nu renunţi la luptă. Dumnezeu să te odihnească, Alex !"

"Şi uite asa mergeţi să lansaţi albumul în Rai. Continuaţi acolo concertul! Dacă vom merita, să ne primiţi şi pe noi când ne va veni vremea şi să ne lăsaţi să ascultăm alături de voi! Acum sunteţi nemuritori!"

"Nu pot să cred. Odihneşte-te în pace, Alex! Condoleanţe şi multă tărie familiei. Să faceţi o petrecere rock acolo sus."

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 53 de morţi. Iubita lui Andrei Găluț, solistul trupei "Goodbye to Gravit... Mărturisirile cutremurătoare ale unui medic despre răniţii din Colectiv: "Pacienţii nu au oglinzi în saloane. Nu tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x