Antena Căutare

Poveste emoționantă de viață! Singurul artist din lume care face tatuaje cu ajutorul unei proteze biomecanice

Povestea emoționantă de viață a singurului artist din lume care face tatuaje cu ajutorul unei proteze biomecanice. Omul nostru a ajuns în Cartea Recordurilor pentru ceea ce face. El este pasionat de desen din copilărie și a crezut că visul i se va nărui atunci când şi-a pierdut braţul drept.

Cu răbdare, atenţie şi precizie de chirurg, Sheitan Tenet trasează punct cu punct un nou tatuaj. Aşa cum o face de 12 ani, de când a devenit tatuator. Un vis pe care şi l-a împlinit chiar dacă la doar 10 ani şi-a pierdut mâna dreaptă, într-un accident.

„Mi-am făcut primul tatuaj la 18 ani. La câţiva ani după, l-am rugat pe un prieten de-al meu care este tatuator dacă mi-ar putea construi o maşină de tatuaje să încerc să mă tatuez pe picior. La 24 de ani am încercat.” , a povestit acesta.

Acum, tânărul francez foloseşte mâna bionică pentru a face umbrele picturilor, iar detaliile le tatuează cu stânga. Ambiţia lui i-a adus anul trecut un record mondial.

Pe Sheitan l-am găsit concentrat la cea mai mare convenţie internaţională a artiştilor tatuatori, organizată în Bucureşti. Acolo unde şi-a prezentat pentru prima oară operele, un mix între tatuaje realiste şi abstracte.

Copilul de pot ani, din Constanța, este căutat într-un bazin cu dejecții. O ipoteză teribilă a fost lansată în cazul lui... Băiatul de opt ani dispărut din judeţul Constanţa, căutat în continuare de aproximativ 60 de forţe de ordine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x