Antena Căutare

Povestea Adelinei Duduiala. La doar 17 ani este mama si vicecampioana nationala la lupte libere!

Este o luptoare si la propriu si la figurat. Are doar 17 ani, este mama unei fetite de 10 luni si vicecampioana nationala la lupte libere. Este povestea Adelinei Duduiala. Tanara lupta atat cu prejudecatile oamenilor, cat si pe teren. De cand este mama, parintii au rupt orice fel de legatura cu Adelina. Acum, tanara mamica isi imparte timpul intre fetita, scoala si antrenamente.

"Imi fac ghiozdanul. Il pregatesc pentru scoala si in acelasi timp si pentru antrenament, ca dupa aceea, de la scoala plec direct la antrenament. Fetita o las in grija unei mamici, care ma ajuta cand merg la scoala, cand sunt plecata la antrenament". Asa isi imparte timpul Adelina, de cand este mama. Si nu ii este deloc usor. Fara sprijinul familiei, tanara isi lasa copilul pe mainile strainilor.

Cei care ar fi trebuit sa ii fie alaturi, i-au intors spatele. Si-a gasit insa un acoperis la Centrul Maternal din Targu Jiu. Copil si in acelasi timp mama, vicecampioana la lupte libere nu se da batuta nici in afara terenului. Un singur loc o face sa uite de toate: sala de antrenamente. Adelina este priceputa atat la lupte, cat si la scoala. Pe cont propriu inca dinainte sa fie majora, Adelina are incredere ca va trece peste toate incercarile vietii.

"Sunt o luptatoare si la propriu si la figurat si o sa reusesc!", a conchis sportiva.

La clasa pregatitoare, copiii vor invata, contra cost, despre Dumnezeu!... Chiulangii cu acte in regula: Scutiri medicale fara consultatii, pentru elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x