Antena Căutare

Povestea emoționantă a doamnei Geta, polițista umilită din cauza aspectului fizic: „Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea Poliției Rutiere”

Doamna Geta a fost subiectul unor comentarii și „glume” umilitoare în mediul online, după ce a participat, la propria cerere, la o misiune în trafic. Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook povestea emoționantă a femeii. „Pentru noi, doamna Geta e este o lecție. Pentru voi ce e?” 

Doamna Geta a fost subiectul unor comentarii și glume umilitoare în mediul online, după ce a participat, la propria cerere, la o misiune în trafic. Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook povestea emoționantă a femeii. „Pentru noi, doamna Geta e este o lecție. Pentru voi ce e?”

După avalanșsa de comentarii înjositoare la adresa colegei lor, „doamna Geta”, pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a apărut o postare lungă, despre femeia care este, de fapt, o lecție de viață, nu subiect de glume proaste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cutremur de magnitudine însemnată, sâmbătă seară, în România... O elevă din Suceava a fost batjocorită într-un cimitir, de doi colegi, după o petrecere la școală. Agresorii și-au primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x