Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Povestea lui Pongo, câinele care îl apără pe Papa Francisc în vizita din România

Câinele Pongo face parte din tabloul puțin mai picant al vizitei Papei Francisc în România. Patrupedul detectează eventuale pachete explozive. Suveranul Pontif s-a întâlnit cu Pongo vineri și s-a bucutrat de prezența lui. Potrivit Antena 3, Pongo face parte din structurile SPP.

Câinele Pongo face parte din tabloul puțin mai picant al vizitei Papei Francisc în România. Patrupedul detectează eventuale pachete explozive. Suveranul Pontif s-a întâlnit cu Pongo vineri și s-a bucutrat de prezența lui. Potrivit Antena 3, Pongo face parte din structurile SPP.

Papa Francisc este aşteptat sâmbătă la Şumuleu Ciuc de 40.000 de pelerini, 14.000 fiind din străinătate. De asemenea, 67 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Papa Francisc va oficia, sâmbătă, de la 11.30, Sfânta Liturghie la Sanctuarul marian din Şumuleu-Ciuc, în cea de-a doua zi a vizitei sale în România.

Ulterior, Sanctitatea sa va ajunge la Iaşi, unde va vizita Catedrala „Sfânta Maria Regină” şi va avea întâlniri cu tinerii şi familiile, la Palatul Culturii. Suveranul Pontif va oferi sanctuarului marian un trandafir din aur.

Recomandari