Căutare Live

Nicola s-a căsătorit cu iubirea vieții ei. Șase zile mai târziu, în luna de miere, a murit. Familia caută cu disperare răspunsuri

La doar șase zile după nuntă, o mireasă a murit, răpusă de o boală misterioasă, în timp ce era în luna de miere. Bulversate, fiicele femeii caută cu disperare să înțeleagă de ce mama lor a murit în ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

La doar șase zile după nuntă, o mireasă a murit, răpusă de o boală misterioasă, în timp ce era în luna de miere. Bulversate, fiicele femeii caută cu disperare să înțeleagă de ce mama lor a murit în ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Familia miresei care a murit la șase zile după nuntă caută răspunsuri. Nicola, în vârstă de 42 de ani, se căsătorise cu iubirea vieții ei, Jason Nicholls, pe care l-a cunoscut când avea 15 ani.

„De când s-au cunoscut, mama a început să spună că Jason este bărbatul cu care se va căsători”, a povestit fiica lui Nicola.

Așa cum se întâmplă cu cele mai multe cupluri de adolescenți, cei doi s-au despărțit. Dar, ani mai târziu, destinul i-a reunit. În 2009, s-au regăsit. Câțiva ani mai târziu, Jason a cerut-o în căsătorie.

„Mama ne spunea că Jason era sufletul ei pereche.”

După nuntă, au plecat în luna de miere. Încă din prima zi, a început să se simtă ciudat. S-a dus la camera de gardă, unde i s-a spus că era deshidratată și că avea o infecție urinară. Câteva zile mai târziu, Nicola și-a sunat fiicele și le-a rugat să le cumpere 2 bilete de avion către casă, nu se simțea deloc bine.

În timpul zborului, condițiile nefavorabile au forțat pilotul să redirecționeze aeronava către Portugalia. Pe drum, femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău, vomitând sânge și, până la urmă, leșinând. Înainte de aterizare, Nicola era moartă.

Astăzi, un an mai târziu, familia miresei care a murit la șase zile după nuntă nu a primit niciun răspuns. De ce a murit mama lor, o femeie sănătoasă și plină de viață?

Două autopsii au fost efectuate

Trupul lui Nicola a suferit 2 autopsii. Prima, în Portugalia, nu a fost concludentă, așa că, după repatriere, s-a efectuat a doua. Din păcate, nici aceasta nu a adus alinare sau răspunsuri familiei îndurerate.

Agresate în plină stradă, două surori au cerut ajutorul polițiștilor. Ce-au primit? O amendă! „Dă-i drumul de aici!” - V... Oficial! Când începe școala! Ministerul Educației a decis! Calendarul anului școlar 2019-2020...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri